Van olyan oldal ami esetleg a Matek feladványt megoldja helyettem?
vagy olyan emberek akik megoldják helyettem a feladatot amit nem értek...
Facebookon vmi csoport, esetleg vmi oldal...
Van, de abból te semmit nem fogsz tanulni ha eléd rakják a megoldást. A matek például olyan hogy több év anyaga egymásra épül, és amit most nem tanulsz meg akkor a következő anyagot sem fogod érteni amiben azt használnád részműveletként amit eleve nem tudsz. Középszinten ez egyenes út a bukáshoz-pótvizsgához-évismétléshez vagy az iskola elhagyásához.
Ha valamit nem értesz akkor nézz utána, kérdezd meg a tanárt, menj magántanárhoz vagy bárkihez aki segít benne, de ne mással csináltasd meg. Nem csak azért mert nem tanulsz belőle, hanem mert az élet sem így működik.
Olvasd el még egyszer a kettest és próbáld megérteni.
Ha most nem tanulod meg, akkor 100%, hogy később sem fogod megtanulni, soha.
Én a helyedben megpróbálnék rá időt szakítani. Tudod, csak az életed múlhat rajta.
Van ilyen oldal, vagy legalábbis volt... most nem tudom, mi van vele.
Pénzt kérnek a megoldásért.
Inkább csináld azt, hogy oldd meg, amennyire bírod, és tedd ki ide a megoldást (mármint a hf-be). Kijavítjuk, ha van vele valami probléma.
A PhotoMath mobilos alkalmazás nagyon hasznos.
Illetve ajánlom az ehazi.hu oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!