Mondanátok olyan tipp adó csoportot (tippmix) ami tényleg jól működik? És profitot termel? Minimum a dupláját annak a pénznek amit belefektetsz.
Ha olyan befektetést szeretnél, amelynél aránylag kicsi a kockázat, ott a haszon is kicsi.
A nagy haszonhoz nagy kockázat kell.
Te pedig eleve egy szerencsére épülő pénzszerzési formát keresel.
250 forint beruházással is lehet milliomos. De ehhez az kell, hogy rengeteg ember elbukja a maga 250 forintját.
Minden szerencsejátékra igaz az a tétel, hogy amivel sokat lehet nyerni, ott igen kicsi a nyerési esély.
Először is: nem értem, hogy miért tűzöl ki olyan célt, hogy a pénzed dupláját akarod kivenni? Ha a bank ad 1-2 % éves kamatot, akkor miért nem akarsz kevesebb, de stabilabb hasznot kitűzni magad elé?
Én már végig szörföltem a magyar tippadó oldalak nagy részét, és most külföldről veszem a tippeket aranyáron. Havonta a 15% bevétel tartható volt az elmúlt hónapokban stabilan. Persze az egyik hónap több, mint a duplája volt a befektetett összegnek, de ez nem jellemző. Mindenesetre ha "csak" 15 %-kal számolom havonta, akkor ez kamatos kamattal 500% felett van az év végére.
Én ebben a hónapban 18,5 % pluszban járok a csoportnak köszönhetően. Írj nekik, hogy van-e ingyenes próbaidő vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!