Ebay-en szerettem volna vásárolni, ám fizetéskor kiderült, hogy az eladó nem szállít Magyarországra. Kiléptem a fizetésből, de most követelik rajtam a pénzt. Most írtam az eladónak, hogy sorry. Mi van ilyenkor?
Ilyen nincs, hogy nem törli a rendelést, főleg, hogy elég nyilvánvalóan fel sem adta a csomagot. (Ebayen előbb fizetsz, utána szállítanak.)
Jelezd, hogy nem tartasz igényt a termékre, ezért szakítottad meg a vásárlást. Ha akadékoskodik, keresd fel nyugodtan az ebay supportját - elég keménykezűek, és nagyon gyorsan dolgoznak. Az eladók többsége fél tőlük, mint a tűztől, mert nagyon könnyű bukni a jó értékelést ilyen problémás esetben.
Egyébként elvileg, ha az elején beállítottad, hogy hova szeretnél rendelni, akkor csak olyanokat dob fel a rendszer, akik szállítanak az adott országba. Illetve én mindig be szoktam lőni a free shippinget is, akkor nem fordulhat elő, hogy figyelmetlenségből háromszor annyi kezelési költséget fizetek, mint maga az áru. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!