Van olyan TV szolgáltató ahol REKLÁMOK helyet tv műsort adnak? Mert a UPC nel mindenüt 5-8 percenként reklámok és ajánlatok vannak? Köszönettel
A szolgáltató csak olyan mint a postás. Az sem felel a levél tartalmáért.
Az egyes csatornák szerkesztenek be reklámokat a törvényes keretek között. Reklámmentes is lehetne, de akkor fizetned kellene a műsorért. Egy csatorna havi előfizetése akár több ezer forint is lehetne.
Én ugy érzem, hogy most is fizetek több 100 ezer társamal
együt amit egy bizonyos réteg bezsebel, és semmit nem költenk a műsorokra...mivel ezért REKLÁMOKAT,AJÁNLÓKAT ÉS ISMÉTLÉSEKET kapok ! Csak azt nem tudom miért is fizetek, azért , hogy világitson a TV.
Köszönettel : v. j
A televíziós műsorok készítése rendkívül költséges. Te ezért nem fizetsz semmit.
Természetes dolog az, ha moziba, színházba, koncertre mész, megfizeted a jegy árát.
Egy koncertre akár 40 ezer forintot is kifizethetsz egymagad.
A tévéműsorokért semmit nem fizetsz. Helyetted a reklámozók állják a költségeket, te meg nézed a reklámokat.
Mint írtam, lehetne teljesen reklámmentes is, de akkor egyet egy csatorna kavi előfizetése több ezer forint is lenne.
Fizess elő mozicsatornákra, azokon megszakítás nélkül nézhetsz filmeket, s nincsenek reklámok, csak műsorajánlók, két program között.
Mivel itt csak jogdíjat kell fizetni, a csatorna üzemeletetése minimális személyzetet igényel, s a technika is sokkal szerényebb, a rezsi is kisebb.
Egy olyan adó, amelyik sok műsort készít, nagy stúdiókban, helyszíneken, nagy szerkesztőséggel, technikai gárdával stb. akkora előfizetésből, mint a mozicsatorna képtelen működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!