Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagy dontes elott allok....

Nagy dontes elott allok. Valaki segittene?

Figyelt kérdés
1.5 ev mulva iratkozok be soforiskolaba. Most,jelen pillanatba szeretnek biciklit venni mivel en nagyon szeretem oket. Nem tudom mit tegyek hogy vegyek-e vagy sem.Varom a valaszokat.Humoristak kimeljenek.

2017. márc. 15. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha másfél év alatt meg tudod oldani hogy megszerzed a bicikli miatt kieső pénzt, akkor egyszerű a döntés mert meg tudod venni. Ha nem, akkor nem. Jogsiba pedig azt is érdemes belekalkulálni hogy ha esetleg nem sikerül elsőre, akkor az még pár tízezret fel fog emészteni.
2017. márc. 15. 18:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem a biciklire mar megvan a penz. Csak azt nem tudom,hogy megis vegyem vagy sem. Tobben mondjak hogy inkabb hadjam meg mivel majd jo lesz jogsira,es ha meghagyom akkor annal is tobb van,szoval nagyobb esely van az auto vasarlasara is
2017. márc. 15. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!