Mutálás.14 éves fiú vagyok. Még eléggé mutálok, közel idegesítő hangom van. Körülbelül nektek mennyi ideig tartott a mutálás? Nekem még lehet esetleg jo magas, akár énekhangom? Most eléggé mély.
17 vagyok még mindig mutálok. Énektanáraim szerint ez még eltarthat egy ideig. Nincs már olyan hangom mint régen, persze a régi soprán hangomat jobban szerettem, de hát ez van. jelenleg a Can you feel the love tonight c. számú dalt tanulom. Ha ezt eltudod énekelni akkor nagy baj nincs. Ez egy nagyon nehéz szám.
Ha kell egy alap ezt használhatod: [link]
Próbáld meg elénekelni és KÉRLEK jelezz vissza milyen volt. Igazán kíváncsi vagyok!
Lehet, hogy a hangszálaiddal van valami. A szolfézstanárom sokat köszörülte egy időben a torkát ettől begyúllatt, megoperálták, 2 hónapig megse tudott szólalni.
Azért lehet h neked is el kéne látogatnod egy orvoshoz a biztonság kedvéért, de nem hiszem, hogy bajod lenne.
Előtte tudtál énekelni? Milyen hangod volt? Szoprán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!