Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki látta a SKAM-ot (norvég...

Aki látta a SKAM-ot (norvég sorozat) annak mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés

#sorozat #norvég sorozat
2017. márc. 11. 17:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

Úristen imádom!😍 Emlékszem azért kezdem el nézni, mert szépnek tartottam a Noora-t játszó csajt. :D

Viszont..

A második évad közepétől elkezdett romlani a sorozat színvonala. Onnantól amikor Noora ottaludt William bátyjánál. Onnantól kicsit vontatottnak, klisésnek éreztem. Plusz még volt pár jelenet, mondat, aminek nem kellett volna ott lenni, de lehet, hogy csak szerintem..

De még mindig szeretem, jó sorozat, nem olyan mint a Gossip Girl, hanem tényleg értelmes témákat boncolgat.

És mostmár azt tervezem, hogy megtanulok norvégul. :D

2017. ápr. 17. 23:52
 12/12 anonim válasza:
Imádom! Főleg a 3. évadot imádtam. Nagyon jó sorozat, annyira tetszik,hogy a komoly témákat nem tabuként kezeli,hanem normálisan foglalkozik velük a sorozat. Közben pedig nagyoon izgalmas. Szerintem több ilyen sorozat kellene, nem csak az amerikai high school klisék.
2017. jún. 22. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!