Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van a halál után, és előtt?

Mi van a halál után, és előtt?

Figyelt kérdés

Ez nagyon,nagyon érdekelne engem.

pl. Én nem hiszem hogy úgy a nagy semmi és ilyenek, egyszerűen nem tudom elképzelni, vagy esetleg egy örök álom vagy mi lehet? Előtte meg előző élet az mi lehet vagy hogyan működött, működik?

2017. márc. 11. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Előtte sok betegség és fájdalom.
2017. márc. 11. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Hogy te 'nem hiszed', az nemigen befolyasolja a valosagot. Abban hiszel, amiben akarsz, de ettol meg nem fog megvaltozni a vilag.

A halal elott sok mindenrol beszamoltak mar a kesobb ujraelesztett haldoklok (hidegrol, sotetrol, fenyrol, stb.), de a halal utan bizony csak a nagy semmi van. Tudom hogy nem erre a valaszra vagysz, hanem valami nagyon spiritualisra meg fennkoltre, de nem, nem lebegsz fel az 'egbe', helyette elalszol es tobbet nem ebredsz fel.

2017. márc. 11. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!