9-es vagyok és lyukas órában bementem a fiú wc-be, és elszívtam félszál cigit. Ez bátor dolog, hogy 9-es lány létemre bemertem menni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 16:18
11/15 anonim válasza:
mi már tényleg voltunk bent :D alsóba a fiúk húztak be mert nem adtam nekik enni xD
12/15 anonim válasza:
Nem. Szimplán csak egy prosztó igénytelen bunkó suttyó vagy. :D
Undorító wc-ben cigizni. Ez kb. olyan mintha ott kajálnál. A másik fele meg az, hogy aki tényleg wc-re akar menni, az meg szívja be a büdös füstöt. Elég paraszt dolog.
13/15 anonim válasza:
OFF
Szerintem a cigifüst sokkal kellemsebb, mint egy szarszagú wc.
14/15 anonim válasza:
Oooké. Inkább vagányságból csináltad, mint sem bátorságból. Vagányságnak képzelted, de nem az. Igazából szerintem az sem vagányság ha valaki cigit szív. Sőt, ha valaki emós "vagányságból" az is gáz. Sőőőt... ha már itt tartunk szerintem az is gáz, hogy a fiú vécébe bementél. Pont azért csináltak női budit, hogy ne keljen a fiúkkal ürítened... Elméletileg... Gyakorlatilag pedig... ??? Nem tudom. :P Nagyon bocs a sok OFF-ért, de ez van. Tényleg nem vagányság. Légy inkább normális, hidd el az "menőbb és vagányabb". :P
15/15 anonim válasza:
bátor.mert bármikor megláthatja egypasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!