Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elmennél erre az esküvőre?

Elmennél erre az esküvőre?

Figyelt kérdés

Pár éve volt az esküvőnk, ahonnan még a leves kihozatala elött sértődötten elment a férjem egy barátja és a barátnője.

Nem tetszett nekik az ültetési rend.

Pedig a legjobb barátaikkal ültek egy asztalnál. Nekik mégsem tetszett valami.

A borítékot ott hagyták.

Azóta én egyszer találkoztam velük. Úgy csináltak mintha mi sem történt volna.

Most hívtak meg minket -egyenlőre telefonon- az esküvőjükre, viszont én nem szívesen mennék el ezek után.

A férjem mindenképpen ott akar lenni, hisz a barátja(?).

Úgy érzem, ebből még lesz vitánk...

Te mit tennél?

2010. máj. 10. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Én elmennék. Persze nem ismerem a helyzetet, de ez alapján nem tűnik túl komolynak a dolog. Ha úgy tesz, mintha mi sem történt volna, valószínűleg nem lehetett nagy sértődés, hanem csak amilyen hirtelen felindulás. Lehet később meg is bánta, csak visszamenni már nem akart.

Szerintem menjetek el nyugodtan, nem lesz ott semmi baj. Nem hiszem, hogy kényelmetlen helyzetbe akarna titeket hozni.

2010. máj. 10. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
én nem mennék el.. a barátod szerintem hagyd elmenni. De én nem bennék el :) Van egy kis büszkeségem..
2010. máj. 10. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Na én biztos nem mennék el!!!
2010. máj. 10. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
éN SE MENNÉK!
2010. máj. 10. 14:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem akkor rosszul esett, hogy leléptek, de ennél többet nem foglalkoztam vele.
2010. máj. 10. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet, valami óriási félreértés az egész. Ezek szerint azóta sem sikerült tisztázni, én azért később csak rákérdeztem volna, hogy mi volt a probléma. Ha úgy tesznek, mintha semmi nem történt volna, akkor valószínűleg ők voltak túl érzékenyek valamire, az is lehet, hogy valaki mással szólalkoztak össze, nem veletek volt a baj.

Szerintem kár lenne most csinálni a feszültséget, ez a "büszkeségből nem mennék el" a legnagyobb hülyeség ebben az esetben, hiszen azt sem tudod, mi történt. Kár így a sértődöttet játszani, ráadásul a férjeddel is nagyon kitolsz, kellemetlen lenne a felesége nélkül mennie egy ilyen eseményre.

Beszéld ezt meg velük, menj el és érezd jól magad.

2010. máj. 10. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Én elmennék, a férjem kedvéért.

Mivel annakidején nem tisztáztátok, hogy mi volt a gond, így szerintem ne gonoszkodj velük. Az esküvőtökön vagy utána tisztázni kellett volna a dolgokat. Azóta nem is beszéltetek velük?

Egyébként valószínűsítem, hogy azért nem beszéltek az elmenetelük okáról, mert nem akartak titeket megbántani vele. Ha annyira akarod, akkor hívjátok fel őket a pároddal és kérdezzétek meg őket a történtekről.

Ha haragudnának rátok, akkor nem hívtak volna meg.

2010. máj. 10. 15:02
 8/9 A kérdező kommentje:

Én egyszer találkoztam velük azóta. A férjem többször is.

Az volt a bajuk, hogy távol volt az asztaluk a mi asztalunktól és ajtó mellett ültek, (október volt).

A csaj nem a földön jár...

2010. máj. 10. 15:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy egy asztalnál ültek a havarjaikkal, mindenki jól érezte magát-rajtuk kívül.
2010. máj. 10. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!