Tanár diák kapcsolat. A leírtak alapján vélemény?
Szóval. Van egy tanárom, akivel 8-9 év korkülönbség van köztünk. Nekem elég szimpatikus, de nem hittem, hogy ez kölcsönös, míg ez meg nem történt.
Először kisebb jeleket kaptam tőle, aztán utalásokat, például a tiltott szerelemről kérdezte a véleményem. Aztán egy farsangi bulin teljesen józanon odajött hozzám, megfogta mindkét kezem, s elkezdett velem táncolni. Később átkarolt, a szánk között pár centi volt csak, s úgy táncoltunk.
Szerintetek kölcsönös a szimpátia, vagy csak megszánta egy buliban szorongó diákját?
Légyszi ne gyertek ezzel a sablonos "etikátlan, kirúgják, szabálytalan, törvénybe ütközik" szöveggel, ugyanis az nem válasz a kérdésemre, valamint kultúrált véleménykifejtésnek örülnék.
Hol kérdezte a véleményed a tiltott szerelemről? Az egész osztály előtt? Vagy kettesben szoktatok beszélgetni? Esetleg facebookon?
De a legfontosabb, hogy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!