Te mit gondoltok a földönkívüliekről?
Figyelt kérdés
Szerintetek léteznek földönkívüliek/alienek/marslakók? Ha van ilyennel kapcsolatos sztoritok akkor írjátok le, és ha valaki szerint hülyeség az hogy vannak az indokolja meg hogy miért.2017. márc. 5. 18:06
1/9 A kérdező kommentje:
Elírtam, a helyes kérdés: Ti mit gondoltok...?
2017. márc. 5. 18:08
3/9 anonim válasza:
leteznek ez 100%, aki azt gondolja hogy a hatalmas vilagurben csak az emberek vannak egyedul az szerintem hulye.
4/9 anonim válasza:
"aki azt gondolja hogy a hatalmas vilagurben csak az emberek vannak egyedul az szerintem hulye."
Szerintem pedig aki azt gondolja, hogy valami, ami nem bizonyított az biztos és aki mást gondol hülye, az hülye.
Lásd vallások.
5/9 anonim válasza:
attol hogy nem bizonyitott attol meg leteznek, csak az ember meg igencsak primitiv szinten van hozzajuk kepest, egyebkent a vallasokat en is hulyesegnek tartom.
6/9 anonim válasza:
attol hogy nem bizonyitott attol meg letezHETnek - így helyes.
Hiszen különbena szellemekre, vérfarkasra vagy a becsületes politikusra is mondhatnánk hogy létezik, csak nem bizonyított...
7/9 anonim válasza:
6.-ban, mikor számítógépet vettünk nekem, úton hazafelé azt hittem, hoyg UFO-t látok. ...csak egy madár volt... (kicsit elszomorodtam) Szeretném hinni, hoyg léteznek (hogy nem csak ezek a köcsög emberek vannak a közelemben, a világon), de már egy ideje nem tudok semmiben sem hinni...
8/9 anonim válasza:
Több milliárd bolygó van csak a galaxisunkban. És több milliárd galaxis van. Szerintetek?
9/9 anonim válasza:
#7 nem kell akarni hinni és meglátod hogy nem vagyunk egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!