Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen volt a Block B koncert?

KpopfanLea kérdése:

Milyen volt a Block B koncert?

Figyelt kérdés

En sajnos nem tudtam elmenni de aki volt az meseljen el mindent!

Pl milyen volt talalkozni veluk, tudtak-e veletek beszelni, esetleg milyen volt az illatuk (oke ez betegen hangzik 😂😂)

A valaszokert elore is koszi!^^

15/L

2017. márc. 5. 15:14
 1/3 anonim válasza:

Sajnos P.O nem tudott fellépni, de ennek ellenére is szuper volt :D Nagyon jó volt a hangulat, örültem, hogy végre élőben is hallhattam és láthattam őket (élőben még helyesebbek *-*) És annyira cukik voltak, nem csak angolul és koreaiul beszéltek, hanem megtanultak néhány szót magyarul is. :D

Én sajnos nem A jegyes voltam, így nem tudtam velük külön találkozni :(

2017. márc. 8. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Én se voltam sajnos, de beírtam youtube-ra, hogy Block B Budapest, és láttam vlogokat, meg részleteket a koncertről. Nézd meg te is azokat! :)
2017. márc. 16. 02:27
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Én A jegyes voltam. Nagyon aranyosak boltak és amikor pacsiztunk megköszönték vagy mosolyogtak. Puha kezük volt^^. Nem tudtunk beszélni velük, nagyon gyorsan lepörgött az egész, de iszonyat jó volt. A koncertet nagyon élvezték. Annyira jó volt látni, hogy jól érzik magukat. Mesélték hogy mit néztek meg Magyarországon és ezeket a helyeket megtanulták magyarul is.

2017. márc. 25. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!