TH fanok, ez melyik történet lehet?
Figyelt kérdés
Olvastam régebben egy történetet, de csak az első részig jutottam el. Most pedig el szeretném olvasni az egészet de sajnos nem találom... Egy lányról szólt aki Billel egy suliba járt, csak még nem ismerték egymást. Írta a csaj, hogy Billnek milyen jó illata volt, meg hogy oda volt érte.
Ha valakinek eszébe jut, vagy esetleg tudja is hogy hol olvasta légyszi linkelje már be. :)
Köszi
2017. márc. 4. 21:49
1/3 anonim válasza:
Ez nem valami fiktiv írás volt? Csak azért kérdezem mert nagy TH fan voltam megvan tőlük könyv német cikkek külön kiadások de ilyenre nem emlékszem. Vannak ilyen fan oldalak lehet ott volt kitalált story.
Bill barátnőkről nem beszélt asszem soha bár más kérdés hogy csajszi nyilatkozott e róla. TH fan oldalakat nézegesd :)
2/3 anonim válasza:
Csak egy tipp, nem biztos...
3/3 A kérdező kommentje:
Igeeen, ez az :) köszönöm
2017. márc. 23. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!