Amerikába vagy Angliába lennék a későbbiekben rendőr, vagy tűzoltó. Mi szükséges hozzá?
Sziasztok!
Egy olyan célom, álmom van gyermek korom óta, hogy kiköltözök Amerikába vagy Angliába, és ott vállalok el valami szociális hivatást. A jelenlegi magyar viszonyok között, még inkább gondolkodom azon, hogy a későbbiekben kiköltözök. Persze mondhatják, hogy ez egy irreális álom/cél, ami elérhetetlen (láttam ilyet, azért gondolom, hogy páran írni fogják). A kérdésem az lenne, hogy az állampolgárságon kívül (no meg a nyelvtudáson kívül) szükséges valami iskolai végzettség ezekhez a munkákhoz? Például adott, hogy kiköltözök Amerikába, és ott rendőr szeretnék lenni egy kisvárosban. Az állampolgárságon, és a többi alap dolgon kívül nem szükséges valami érettségi féleség?
Keresgéltem itt az oldalon, és máshol is, de nem találtam erre választ. Esetleg írhatnának olyanok, akik Amerikában, vagy Angliában élnek, és úgy költöztek ki. :) A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!