Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen BBCODE kell ehhez?

Milyen BBCODE kell ehhez?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék csinálni, hogy ha a képre kattintok, akkor kijöjjön egy szöveg. Ha lehet ilyet csinálni valaki leírná nekem BBCODE-ban? Előre is köszönöm.

2017. márc. 1. 08:39
 1/4 2*Sü ***** válasza:
A BBCode nem egy egységes szabvány. Nincs meghatározva, hogy milyen formázásokat kell tartalmaznia, és mit nem. Lehet, hogy egy fórum csak a [b]félkövér[/b] és a [i]dőlt[/i] formázást implementálja, semmi mást. Ergo ezt így nem lehet megmondani. Egy fórum implementálhat egy [spoiler] tag-et is, de lehet, hogy nincs ilyen funkció. Tehát ez erősen attól függ, hogy milyen fórumon, milyen rendszerben akarnád ezt megcsinálni.
2017. márc. 1. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
igazad van, szóval kiegészítve, fórumra szeretném kiírni ami engedélyezi a bbcode-t, más is használta kérdeztem is tőle de nem válaszolt sajnos és amit én találtam valahogy nekem nem működik jól vagy csak rosszul alkalmazom, viszont az összes többi működött amit eddig használtam, szóval aki ismer ilyen kódot azt megkérném hogy írja le köszönöm :)
2017. márc. 1. 12:44
 3/4 2*Sü ***** válasza:
Továbbra sem tudjuk, milyen fórummotorról van szó. Ha jól értem a saját honlapod fórumáról van szó. No de milyen fórummotort használsz?
2017. márc. 1. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Közben privátban válaszoltak és működik, de azért köszönöm hogy segíteni próbáltál :)
2017. márc. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!