Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tud véletlen valaki ilyet?

Nem tud véletlen valaki ilyet?

Figyelt kérdés
olyan idézetet kaeresek h apum képét és az enyémet összeszerkesztettem és h valami olyan idézetet szeretnék hozzá írni h apum nagyon fontos nekem és h nagyon szeretem
2010. máj. 9. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

A császár megrázta a fejét. A fiút nem azért vette magához, hogy áruló gyöngédséggel vesztére legyen, hanem hogy előkészítse az uralkodásra. Lehet, hogy ezen az estén, amikor tizenhat év után először érezhette a fiú mellett, hogy apa, gyöngébb volt, mint szabad lett volna. De ha részeg táncot járt volna, és a szent palota tetejéről a csillagokra kurjongatott volna örömében, az se lett volna sok.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Egy apa úgy van a gyermekeivel, mint Isten velünk, emberekkel. A szívek mélyére lát, és megítéli a szándékokat

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amiről az apa hallgat, a fia beszél, és gyakran úgy találom, hogy maga a fiú az apa felfedett titka.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amikor kicsi voltam, azt játszottam, hogy királylány vagyok, akit örökbe fogadtak, miután a birodalmat lerohanták a rosszfiúk. Az igazi szüleim, Mr. Király és Mrs. Királyné bármelyik pillanatban értem küldhetik a limuzint. Közel voltam hozzá, hogy hétévesen szívrohamom legyen, amikor apámért egyszer limuzint küldtek, hogy kivigye a reptérre. Tényleg azt hittem, értem jöttek, de nem akartam menni. Apám taxival járt ezután. Kinézek az ablakon. Sehol egy limuzin, egy szekér vagy egy hintó. Most, hogy mennék, senki nem akar elvinni.

2010. máj. 9. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó reggelt, apám. Üres a kezem, de

neked adom ezt a felkelő napot, ami vörös, mindenható,

hogy kevésbé szomorú és boldogabb legyél,

hogy azt hidd, hogy helyesen cselekszel, és én boldog vagyok.

2010. máj. 9. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
A fiú felnő az apához, és az apa felnő a fiához. Az életem egyben a tiéd is, s a te életed az enyém. Mindig veled leszek akkor is, ha már nem leszek.
2010. máj. 9. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
na ez mind én voltam:) remélem találsz olyant ami tetszik. De írd be a google-be, hogy "idézetek apa" :) puszi
2010. máj. 9. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:
húú eszméletlenül köszönöüm nagyon tetszenek puszi:)
2010. máj. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!