Milyen megbízható otthoni munkák léteznek, Magyarországon!?
Volt olyan a múltban hogy láttam ilyen jellegueket de mindenhová kellett volna megadnom a bankszámla számot.
Kitudja milyen csalók gazemberek sunyi simlis zsivány emberek hirdetik meg ezeket a munkákat.
Azért kellene olyan ami korrekten kifizetne engem.
Nem reklaozni meg hirdetni akarom magamat de egyéb mentális betegségekben kinlodok szenvedek magammal vegetalok orokosen míg élek azért akarom hogy itthoni munkam legyen!
Mindig csak bántottak támadtak megaláztak megszegyenitettek megszivatak játszottak az idegrendszeremmel belém vertek pedagógusoktól is kaptam hideget meleget a gyerek közösségekben is.
AZ elmúlt hónapban csak kétszer volt ez a kérdés.
NINCSEN NEKED ILYEN MUNKA.
A bankszámlaszámot pedig jól sejted: ezeknek a helyeknek NEM SZABAD megadni.
Én nem értem mire kell használniuk állandóan akárhány kérdést feltettem a közelmúltban regmultban mindig genyó gyökér módon válaszolnak kiírt kérdéseimre egynehanyuk még bunkozik parasztkodik is mellé!!!
Ez van igen nagyon nehezen tudom\tudnam csak megoldani a bajaimat gondjaimat problemaimat saját magamtól mert egy
nagy dupla nulla tömény szerencsétlenség voltam mindigis.
Ezért teszem fel ezeket az önmagamat lealazo és megszégyenítő tanácstalan segélykérő kérdéseimet.
De ezekből a kommentekből okulva inkább nem fogok!!!
Legalább tanulók tapasztalatok ezekből is az életemben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!