Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha kaparós sorsjegyen nyertem...

Ha kaparós sorsjegyen nyertem ōt millió forintot, azt miért nem engedik felvenni a lakóhelyemen?

Figyelt kérdés
Tegnap nyertem kaparóson ōt millió forintot,és a helyi postán nem engedik felvenni,mert elvileg túl sokat kellene nekik kiadni és ez nem szabályos,azt mondták legközelebb Miskolcon tudom felvenni,de én nem mennék oda el...Hogyan tudnám öket rávenni,hogy adják ki,szabályos ez amit mondott,tényleg ez a szabály?A válaszokat köszönöm.

2017. febr. 25. 22:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Az ötmillából remélem futja majd egy nyelvtankönyvre is. Barra? Muszály? Lyézus Márilya...
2017. febr. 26. 08:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Muta mar azt a sorsjegyet lefenykepezve
2017. febr. 27. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kamus kérdés. Pontosan tudom hogy megy a nagy nyeremények (200eFt feletti) átvétele.Nem Miskolcra kell utazni érte. :-)
2017. febr. 28. 08:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolso,sztem is utaljak azt :)
2017. febr. 28. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy idősebb tag lehet a kérdés stílusából. Egy meghatalmazással más is intézheti, nem kell sehová menni. Egyébként meg számlaszámra utalják ha mégis sikerülne véletlenül nyerni egyszer.
2017. márc. 19. 09:52
 16/17 anonim válasza:
Postás voltam, a vidéki postákon nincs ennyi pénz, sőt ennyit csak utalni szoktak banszámlára. Hívd fel a nagynyertesek vonalát!
2017. júl. 24. 19:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Kocsit se vegyél mert azért is el kell menni. :)
2018. júl. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!