1/12 anonim válasza:
Végignéztem durva
főleg a vége
Puruttya extrémen vannak hasonló dolgok
2/12 anonim válasza:
Én már láttam ezt egyszer,elég durva!!
3/12 anonim válasza:
Gyors kipucolta. :O
Én még halat se tudok pucolni, csávó meg pár perc alatt szét kap egy embert.
Amúgy, igen végig bírtam nézni. Valakinek ezt a melót is meg kel csinálni. :)
Ilyenkor elgondolkodok rajta, h milyen állapotban kerülök fel egyszer a boncasztalra. Még jó h nem fogom látni magam. :D
4/12 anonim válasza:
Bocsi, de ebben mégis mi a humor? Miért ebbe a kategóriába raktad? Na mindegy. Végignéztem, tényleg nem egy gusztusos látvány, dehát ennyiből áll csak a porhüvelyünk. Azért nem semmi, hogy egyes embereknek (akik ilyen helyen dolgoznak) ez már csak meg sem kottyan, hogy ilyeneket csinálnak, teljesen természetesen végzik.
5/12 anonim válasza:
De hogy lehámozza már a fejét...! Az a legdurvább szerintem, amikor a nyakától felnyúl a fejébe. De amúgy szerintem nem sok látszik.
6/12 anonim válasza:
Az első 5 másdpercben: X........
7/12 A kérdező kommentje:
Tudom nem a humor kategória.... Ömm ja én 1x néztem végig aztán nekem annyi elég is volt, engem inkább hamvasszanak el.
2010. máj. 9. 10:17
8/12 anonim válasza:
Úristen! Komolyan írom hogy elkapott a hányinger :S. De ez boncolás??? Hát dde azt nem azért csinálják hogy kiderüljön miért halt meg az a szegény ember? Hát itt ez olyan amikor a malacot szedik darabokra. De ez szerintem nem boncolás hanem más...
10/12 anonim válasza:
Ez nem boncolás, ez mvágóhíd kéremszépen. Amúgy már láttam, számomra nem undorító,de erős gyomrom van. Így nézünk ki mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!