Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Fnaf Sister Locaton-bal...

Lexi110mc kérdése:

A Fnaf Sister Locaton-bal Funtime Foxy fiú vagy lány?

Figyelt kérdés
Funtime foxy-nak nincs igazán szempillája mint benne a többi lány karakternek és szerintem nem néz ki lánynak.Arra lennék kíváncsi hogy Funtime Foxy fiú vagy lány ugyebár , én személyem szerint fiú , de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2017. febr. 19. 12:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Férreírtam , nem locaton hanem location
2017. febr. 19. 12:50
 2/6 Fnaf-Fan-Viki válasza:
Ha jól tudom lány
2017. márc. 9. 17:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából már utánanéztem , de köszi a választ.Elméletileg Funtime Foxy-nak nincsen neme.1 hónapja tettem fel a kérdést , de ennyi idő alatt már rájöttem.
2017. márc. 18. 13:30
 4/6 gamer80 válasza:
mindhettő
2017. júl. 2. 10:35
 5/6 anonim válasza:
Funtime Foxynak nincsen neme. Lányosan néz ki de dérdi hangon szólal meg az Ultimate Custom Night-ban. Viszont mivel nőies a külseje ezért biztos női szerepet is betölt.
2018. aug. 4. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
hát én azért nem hiszem hogy fiú, mert ki van festve a körme és rúzs is van a száján.
2018. szept. 1. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!