Valaki tud ezekhez hasonló animét?
Shingeki no Kyojin és Kabaneri of the Iron Fortress
az fogott meg bennük hogy valaki átváltozik vagy képes átváltozni olyan lénnyé mint az ellenség pld: a srác Shingeki no Kyojin-ban óriássá tud változni de a Kabaneri of the Iron Fortress-ben egyből olyan mint ők
Szerintem ha átváltozós animéket szereted ezeket ajánlom:
Bleach 366rész a főszereplő olyanná válik mint az ellenség és ennyek köszönhetően nagy hatalomra tesz rész majd később képes teljesen átváltozni először csak a egy maszkot képes felvenni
Elfein leid jó a sztorija igaz kicsit sok benne a prostitúció de attól nagyon jó igaz nem átváltozik csak a személyisége változik meg de attól még nagyon jó
Boku No hero academia én még nem láttam de a barátom azt mondja nagyon jó és nekem ajánlja és meg neked
szerintem aki az animéket ismeri biztos látta a bleach ot
amugy köszi
Hát nem mindenki. Én pl. nem szeretem a sok részes shouneneket. Bár úgy általában nem vagyok nagy shounen rajongó.
Parasyte hasonló mondhatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!