Szerintetek ez a pontos oldal áltverés?
Figyelt kérdés
www.ponter.hu (csak azok válaszát kérném, akik már voltak hasonló, vagy ezen az oldalon)2010. máj. 8. 15:54
1/17 anonim válasza:
nem tudom tudsz még ehez hasonló oldalakat?
2/17 A kérdező kommentje:
nem ismerek ilyen oldalakat.. csak ezt az egyet. am nem sokat segítettél :D
2010. máj. 8. 16:06
3/17 anonim válasza:
Nagyon új még az oldal, 2 hónapos. Nem lehet róla véleményt mondani, de ahogy látszik ez is ilyen "szervezz be magad alá nagyon sok embert, és akkor talán kapsz valamit" című weboldal.
5/17 anonim válasza:
90 év alatt összejön a pont a TV-re, de ha csak a tollakra hajtasz, akkor azt lehet megkapod pár hónap alatt. :)
6/17 anonim válasza:
A lockerz is ilyen. És ott legalább már értelmes ajándékok vannak, pl Apple imac, ipod, itouch, ipad, meg még rengeteg minden.
Ha meghívó kell valakinek írja le az email címét :)
7/17 A kérdező kommentje:
utolsó.
és már nyertél valamit? nem átverés az oldal?
nekem küldhetnél egy meghívót :)
egockah@citromail.hu
2010. máj. 8. 17:56
8/17 anonim válasza:
kovireka@freemail.hu nekem kell.:D
9/17 anonim válasza:
05-08 16:30 vagyok
Küldtem meghívót mindkettőtöknek.
10/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
megkaptam:D
2010. máj. 17. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!