Ahoi! Azt tudakoonám meg minnél hamarabb, hogy a Népszínház utcában a Tesco express-ben lehet kapni rózsát?
Figyelt kérdés
Csak 1-3-5-7 szál kéne, mert ha jól tudom páratlan számút illik adni, mert a hölgyemény páratlan a számomra, nincs mellete senki más (ahogy én tudom) és sürgős lenne kicsit. Holnap reggel 6kor nyit, én már 4kor kelek, hogy mindent elintézzek, de nagyon fontos lenne! És még anyit, hogy mennyi lenne körübelül? Max 2000ft-van sajnos erre2017. febr. 13. 22:06
1/2 anonim válasza:
Elárulok valamit. Este 10-kor írtad ki a kérdést. Ha előtte 5 perccel eszedbe jut és felhívod, akkor első kézből kapod a 100% megbízható választ.
Tudom hogy már késő, de legközelebb légy kreatív.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igen kicsit gondolkodhattam volna XD de nem baj, mostmár ez van, de sikerült megoldanom :D
2017. febr. 18. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!