Tudnátok egy összefoglaló szerűséget írni arról, hogy mik történtek a BTS-sel 2016-ban?
Eddig a pillanatig fingom sem volt hogy mi is lehet ez.
Hát apám amíg nem kezdtek el férfi hangon énekelni komolyan gondot okozott megállapítani a nemüket. A zenével alapjáraton nincs gondom de ez a banda nagyon nem szimpatikus. Tudom hogy nem ide vág de ezt ha nem írom le..
Nyertek egy Daesang-ot MMA-n (Az év albuma)
Meg meg egyet MAMA-n (Az év előadója) meg MAMA - legjobb tánc előadás.Sok volt de hirtelen csak ezek jutnak eszembe.Ket albumuk jött ki ha jól tudom.Young Forever meg a Wings.Meg a japan albumuk Youth.
V szerepelt egy dramában - Hwarang.
Jin is szerepelt egy TV show-ban - Law of the Jungle.
Voltak É-Európaban arrol csinaltak egy show szerűséget.
Suga kiadta a mixtape-jet.
Szerepeltek a Running Man-ben is.
Azt hiszem Korea legnagyobb stadionjaban is 2016-ban volt először koncertjük.
Sok minden volt de csak ennyi jut most eszembe.
Nagyjából az előző jól elmondta, de nem ezért írok.
Nagyon tisztelem az első hozzá szólót, hogy normális kereteken belül fogalmazta meg a kritikáját. Nem szeretem ha valaki csak azért elítéli őket, mert koreaiak. Én imádom őket, a zenéjüket, a személyiségüket mindent.
,,2016 Sixth Japanese Single "Run" / Billboard rekord
2016 januárjában a Nexon bejelentette, hogy a tagokról mintázza a karaktereket az Elsword játékhoz. Nem sokkal később egy reklámot forgattak a Puma Blaze arcaiként, majd februárban az SK Telekom új modelljei lettek.
Március 15-én jelenik meg hatodik japán kislemezük "Run" címmel, amelyhez már a concept képek is megjelentek.
A Most Beautiful Moment In Life albumukkal 2016-ban is taroltak a díjkiosztókon valamint uralták a slágerlistákat is. Ismét rekordot döntöttek, hiszen a Most Beautiful Moment in Life Pt2 albumuk a megjelenése óta uralja a Billboard Album Chart listát. Tavaly november óta a top 10-ben foglal helyet. 11 héten át meg sem mozdult. Február 27-én még mindig 7. a rangsorban.
Összesítve a BTS az első k-pop csapat a világon, amely ilyen sok időt töltött az első helyen a rangsorban. Ezzel rekordot is döntöttek.
The Most Beautiful Moment in Life Pt3 / Young Forever (Special Album) 2016
Május másodikán megjelent a srácok új albuma The Most Beautiful Moment in Life című album széria harmadik és egyben befejező részeként. Az albumhoz készítettek 2 kisfilmet is. Az első április 19-én jelent meg Young Forever címmel, majd másodikán kiadták második klipjüket is amely a Fire címet kapta. A teljes album május másodikán jelent meg.
Második stúdióalbum WINGS 2016
2016 októberében megjelent második stúdióalbumuk WINGS címmel. Az album 15 dalt tartalmaz, amelyek közül a Blood Sweet Tears számhoz MV is készült. A lemez továbbá tartalmazza mind a hét tag szóló dalát is, amely elég különlegessé varázsolta az albumot. Az lemez megjelenése előtt egy trailerben videót adtak ki, amelyben hallható volt a lemezről is ismert Boy Meets Evil című daluk.
Az album vezető dala elég sikeresnek bizonyult, így folytatták nyerő szériájukat, a díjátadókon ismét taroltak."
Starityről másoltam^^
Egyébként még most 2017ben kijött egy új album, rekordokat döntöttek meg, Jin(egyetemből) és Kookie(középsuliból) leérettségizett
Meglett a 100millió megtekintés a BST-re
és még nagyon sok minden történt, külföldi sztárokkal taliztak, lehet collaboration is lesz etc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!