Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok sorozatokat ajánlani?

Tudtok sorozatokat ajánlani?

Figyelt kérdés

Amiket néztem:Gossip girl, Elcserélt lányok, Teen wolf, Devious Maids, Vámpírnaplók, Gyilkos elmék(ezt nem szeretem annyira), 10 dolog amit utálok benned ( sajna csak 1 évados).

A két kedvencem pedig a PLL és a Visszatérők (the 100). Nagyon örülnék PLL- hez hasonló thrillereknek, vagy ilyen GG szerű tinisorozatnak is. Valami ötlet??

2017. febr. 10. 21:43
 1/6 anonim válasza:

American horror story

Nekem ez nagyon tetszett és elég sok évad fent van már magyarra fordítva

Szerintem egyik legjobb sorozat

2017. febr. 11. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) El fogom kezdeni
2017. febr. 11. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot. Sherlock.
2017. febr. 12. 00:56
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ. :) utánanéztem a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot -nak, de annyira nem jött be. Tudom, hogy nem mondtam, de a thrillerekből is jobban szeretem a tinisorozatokat (mint a PLL-t ami thriller is meg tinisorozat is egyben)

De tényleg köszi a válaszért, és bocs a hülye megfogalmazásért

2017. febr. 12. 15:46
 5/6 anonim válasza:

nekem a Castle az örök kedvenc.

ha tinidrámásat keresel, akkor one tree hill (tuti gimi).

Ajánlatos az American horror story, Supernatural (odaát), Grey's anatomy (Grace klinika, rengeteg dráma van benne), Once upon a time, Grimm, How I met your mother, Game of thrones, Scream queens, Shadowhunters...

Ha kifogsz, írj nyugodtan.

2017. márc. 18. 14:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Nagyon sok jót írtál. Ó igen, a Shodowhunterst kifelejtettem. Pedig imádom❤❤
2017. márc. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!