Tudtok sorozatokat ajánlani?
Amiket néztem:Gossip girl, Elcserélt lányok, Teen wolf, Devious Maids, Vámpírnaplók, Gyilkos elmék(ezt nem szeretem annyira), 10 dolog amit utálok benned ( sajna csak 1 évados).
A két kedvencem pedig a PLL és a Visszatérők (the 100). Nagyon örülnék PLL- hez hasonló thrillereknek, vagy ilyen GG szerű tinisorozatnak is. Valami ötlet??
American horror story
Nekem ez nagyon tetszett és elég sok évad fent van már magyarra fordítva
Szerintem egyik legjobb sorozat
köszi a választ. :) utánanéztem a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot -nak, de annyira nem jött be. Tudom, hogy nem mondtam, de a thrillerekből is jobban szeretem a tinisorozatokat (mint a PLL-t ami thriller is meg tinisorozat is egyben)
De tényleg köszi a válaszért, és bocs a hülye megfogalmazásért
nekem a Castle az örök kedvenc.
ha tinidrámásat keresel, akkor one tree hill (tuti gimi).
Ajánlatos az American horror story, Supernatural (odaát), Grey's anatomy (Grace klinika, rengeteg dráma van benne), Once upon a time, Grimm, How I met your mother, Game of thrones, Scream queens, Shadowhunters...
Ha kifogsz, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!