Ki az akinek ennyire nincs egyénisége?
ki a fene az, akiben állandóan visszalátom a kijelentéseimet??
vagy iq nulla, vagy nincs még egyénisége sem. a saját mondataimat látom viszont több helyen is, valaki nagyon próbál a szavaimmal, mondataimmal 'okoskodni'. mi a francért kell utánozni?
nincs egy épkézláb ötleted???
kezd nagyon idegesíteni a dolog, hogy valaki ennyire 0.
Bekapcsolódnék.Ez a téma engem is foglalkoztat,mert én is sokszor tapasztalom,hogy másolnak.Nem csak neten,élőben is,és amikor szóvá teszem az illetékeseknek,mindig azt kapom vissza,hogy üldözési mániám van,meg,hogy nagyon önző vagyok.Szerintem,az nem önzőség,ha nem hagyom,hogy mindig,minden gondolatomat a másik sajátjaként terjessze szét,és ő is arassa le a babérokat érte,miközben én hiteltelenné válok mások előtt,vagy (esetleg)engem gondoljanak "másolónak".
Egyszer olvastam egy ilyet,hogy :"Az utánzás,őszinte elismerés".
Sokat gondolkodtam rajta,és arra jutottam,hogy ez oké,mindaddig,amíg az illető utánzónak jelentesz valamit,fiatalabb nálad,és csupán önmaga fejlesztésére használja fel a te gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!