Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Számomra érthetetlen a Faceboo...

Számomra érthetetlen a Facebook? Elmagyaráznád?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akivel kb. 3 éve vagyunk ismerősök a Fb-on és emellett van két vállalkozása, aminek a FB-on lájkolója vagyok.

Az ismerősöm tegnap posztolt mindenfélét mind a magán oldalán, mind pedig a két vállalkozása oldalán.

Mától nem szerepel az ismerőseim között és a két vállalkozásának az oldala is eltűnt. Először azt hittem, hogy törölt engem, még rosszul is esett. Aztán megkértem az egyik haveromat, hogy hadd nézzek rá az ő FB-ján keresztül, hátha úgy rajta van, csak engem tiltott le. De nem, a haverom FB-ján keresztül nézve is eltűnt mind a magánprofil, mind a vállalkozások oldala. Ez az ismerősöm és a haverom nem ismerik egymást, tehát az nem lehet, hogy őt is letiltotta. Ne nevessetek ki, csináltam előbb egy FB-oldalt, fiktív névvel, de azon keresztül sem látszik. Tehát nem tiltott le engem, nem törölt, egyszerűen eltűnt.

Számomra nem világos az egész, mert ha törlöd magad Fb-okról, akkor két hétig még inaktív vagy és ha két hátig nem lépsz be, akkor törlik a profilodat. Igen ám, de addig a két hétig az ismerősök között szerepelsz, mint INAKTÍV tag. De az ismerősömet nem látom inaktív tagként sem és mondom, tegnap aktívan használta a közösségi oldalt.

Segíts, magyarázd el nekem mi lehet ez, ha tudod. Köszi!

2017. febr. 9. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezed meg tőle?

Egyébként lehet, hogy a Facebook törölte mindenét valami miatt.

2017. febr. 9. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért törölte volna a FB mindenét? Milyen esetekben tesz ilyet a FB. Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de nem vagyok túl jártas a FB-ot illetően.
2017. febr. 9. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy talán ő maga törölte valamiért.
2017. febr. 10. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha felfüggeszted magad sem látnak az ismerőseid ,de attól meg ott vagy ,de lehet törölte magát tényleg
2017. febr. 12. 12:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. De sajna továbbra sem értem. Több ismerősöm van, aki jelenleg inaktív, de én attól még látom az ismerőseim közt őket, csak nem tudom őket megnézni, mert inaktív a profil, de a listán ott vannak.

De ha mondjuk valaki egyik nap aktívan használja az oldalt és még aznap elhatározza, hogy végleg törli magát, akkor ha a kéri a törlést, akkor még két hétig nem törlik, csak inaktiválják az oldalát, s ez esetben az ismerősök még két hétig látják őt, inaktív tagként. Nincs olyan lehetőség, hogy valaki törölteti magát és azonnal törli őt a FB, s ezáltal azonnal törlődik minden ismerőse ismerősei közül, hanem két hétig inaktív tag lesz. S ha két hétig egyáltalán nem lép be a FB-ra, akkor végleg törlik.

2017. febr. 12. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!