Lehet ilyen bögrét csináltatni? (SOS)
Sziasztok!
Egy barátnőmnek szeretnék bögrét csináltatni. Olyanra gondoltam,amire olyan szavakat/kifejezéseket "íratnék",amik a közös emlékeinket idézik. Ezt úgy gondoltam,mint amikor képet tesznek egy bögrére. (Tudom,hogy marha értelmetlen,amit eddig írtam,de egyszerűen fogalmam sincs,hogy mi ennek a neve,és hogyan magyarázzam el..)
Szóval lényegében az lenne a kérdés,hogy ilyet vállalnak-e olyan helyeken,ahol a fényképes bögréket csinálják? Kb mennyi idő,amíg elkészül? Van arra esély,hogy helyben megcsinálják? (Persze 1-2 óra várakozással..)
Köszönöm,ha elolvastad és megpróbáltad megérteni! És a válaszokat is köszönöm!
Szia! Szerintem ezeken a rendelős internetes oldalakon bármit rászerkeszthetsz a bögrékre. Az árak változóak, én 2-3000 Ft-ért láttam őket. A szállítási idő is változó, van ahol összesen 1 munkanap, de 1 hétnél sehol sem több. Ha van kedved, nézegesd ezt az oldalt: [link]
Remélem segítettem, szép napot! :)
Nagyon köszönöm a hipergyors választ! 😄
Igen,segítettél. Sajnos ennél az ajándéknál eléggé szorít az idő,keddre kell. Legkésőbb hétfőn nálam kell lennie. (Igen,jó későn kezdtem el gondolkodni...) De még pár ajándékot csináltatnom kell a közeljövőben,ezekhez mindenképpen hatalmas segítség volt😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!