Melyik az a zene aminek a videóklippjében az van, hogy?
Műfaja? Keresgéltem, de így elég nehéz dolgom van. Biztos, hogy az énekes van a videóban? Valamilyen részletre emlékszel? :)
Btw.. : Vérzek, csendben élek; a neved miatt. ^^
Első válaszoló: Nem erre gondoltam, de köszi :)
Második: Húú.. hát nem is tudom. Olyan alap az egész. Mondanám hogy pop de nem. Olyan Robbie Williams féle az egész. Talán. Na mindegy én csak a rock műfajhoz értek :'D de ez sajnos nem rock. És igen, úgy emlékszek, hogy az énekes van benne.
Juj. Tumblis vagy vagy csak láttad a filmet? :D
2 vagyok.
Én is csak a rock/metál műfajokhoz értek... amik eszembe jutottak azok a Hollywood Undead - We Are (ebben csak egy TV-t tör szét és pop-rock :"D) meg a Sabaton - To Hell And Back (ez egy függőségtől szenvedő katonát mutat be, aki bezárta magát egy szobába, ahol szépen épül le az idegrendszere és hallucinál, ez meg powermetál >< :D)
Nem tudom a Tumblis mit jelent, gondolom Tumblr, de akkor nem, nem szeretem. :P Viszont a film kedvencem <3 ^^
4, 5: nem ezekre gondoltam de köszi :D
2. Jaaj Hollywood Undead tuti nem :D Minden klippjüket, számukat kívülről tudom. Imádom őket :D
Naagyon jó kis film *-*
Én is :3 HU4Life! ^^
Próbáltam megkérdezni pop zenés ismerősöktől, de ők sem ismernek ilyet. :/ Neten is keresgéltem, nem sok sikerrel >< Ha valahogy mégis megtalálom, akkor szólok. ^-^
Jó kis banda ^^
Jól van, köszönöm szépen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!