Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek Michael Jackson...

Szerintetek Michael Jackson szexy volt?

Figyelt kérdés

2017. febr. 8. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen!!!!!! Nagyon nagyon szexi! Olyan édes🎵🎵🎵🎵😍😍😍
2017. febr. 11. 10:45
 12/15 anonim válasza:
100%

Nagyon szexi volt 😍 😘

Álom pasi 😙 😚

2017. máj. 7. 17:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen cuki és sexy
2017. máj. 7. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, szerintem szimpatikus volt. Nem volt elhanyagolva egyik korszakában se, plasztikai műtétei se nagyon voltak, csak a vitiligo betegség, meg ugye az orra, mit elrontották sokszor.
2020. dec. 28. 16:16
 15/15 anonim ***** válasza:

En a kerdezobel ertek egyett kb tavaj volt egy 3 honap allatira bele zugtam de aztan elmult aztota vagyok mjj rajongo

Visszaterve a kerdesre szexynek nem mondanam de az of the wall album tol kb michael albumig jol nezett ki(az az a bad nel nezett ki a legjobban)

Sajnos ezek utan egymast kovettek az esemenyek amik tonkrattettek az eltet a hirnevet es a testet(ertsetek a keze az arca)

Ugye mint tudhatjuk a haja az mar afro koraban csutortokaot mondott(magyarul le egett szegenynek)

A gyermekmolesztalasos botran is rament az eletere.

De a legnagyobb utest meg gyermekkoraban kapta edesapjatol aki nem mondhatjuk hogy szsretettel nevelte.

Ezek voltak azok amiktol az arca olyan lett amire mindenki emlekezik.

Szornyu ha zt mindjak Michael Jackson(2023ban)uu tudom o volt az aki gyerekeket eroszakolt meg es az arca olyan ronda volt

De ha kb egy 30evvel korabban monjak akkor a tobseg:uu mjj nem semmi a csavo a billie jean meg a bad es a tobbi is o lyan jol sikerultek.

Szomoru de ez az igassag:(

2023. nov. 7. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!