A Lostban hogy lehet az hogy az egyik percben még a szigeten van a csávó, a másik percben meg vmi házban?
Figyelt kérdés
A múltkor néztem az AXN-t és épp a Lost ment, és nem értettem hogy h lehet ez? valaki magyarázza már meg xD2010. máj. 7. 20:10
1/6 anonim válasza:
Visszatekintések, illetve előretekintések vannak.
3/6 A kérdező kommentje:
de akk mér nem írják ki hogy mittomén 1 évvel korábban?:D miért ugranak egyből oda?xD így tök értelmetlennek tűnik
2010. máj. 7. 20:15
4/6 anonim válasza:
az egezs egyre értelmtlenebb már rég nem nézem XD
volt h nem tudtam h jelenm jövö vagy múlt van XD
5/6 anonim válasza:
Most két szálon fut a cselekmény, az egyikben a szigeten vannak, a másikon azt látjuk,hogy mi történt volna, ha nem zuhan le a gép!
6/6 anonim válasza:
Az a baj,hogy a Lost nem az a film amit úgy is tudsz követni,ha csak néha bekapcsolódsz.Akit érdekel mindenképp végig kell néznie az összes évadot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!