Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetek így magántanuló?

Lehetek így magántanuló?

Figyelt kérdés

Tizenkettedikes vagyok, csak három hónapom lenne vissza. A probléma az, hogy egészségügyi okokból rengeteget hiányzom, és a 3 hónap alatt még sokat fogok is. Januárban például csak pár napot voltam, majdnem három hétig Hiányoztam. Nem tudom, be tudom-e fejezni így az iskolát, engedik-e majd. Arra gondoltunk anyukámmal hogy magántanuló lennék - a jegyeim nem rosszak egyébként, tanulni is tanulok, fel tudok készülni az érettségire egyedül is, anyukám élettársa pedig matektanár, tud nekem segíteni. Az igazgató felesége a kezelőorvosom, egyébként, és az osztályfőnök is tud a problémáról. (Plusz, a sok hiányzás miatt az osztályban is egyedül vagyok, sokszor szólnak meg miatta, egyes tanárok is, ami miatt még jobban stresszelek, és még többet hiányzom)

A betegségemről egy pár szóban. Nem súlyos, de nagyon kellemetlen. A neve kontaminált bélszindróma, és erős fájdalmakkal, hányingerrel jár. Mindemellett emetofóbiás vagyok (félelem a hányástól, bár erről papírom nincs), ami tovább nehezíti a dolgot. A betegségem következményeképp krónikus fáradtság szindrómával is küzdök, az immunrendszerem gyenge, bónuszként még aurás migrénem is van.

Ezek összessége és egyéb betegségek (pl. Influenza) miatt tavaly 180 órát Hiányoztam egész évben, idén eddig 160 körül.

Lehetséges ilyen módon ezt kérvényezni? Hogy, hol kell kezdeni?(Ui: bocsánat az ékezetek és esetleges elírások miatt, telefonról írtam ki)

2017. febr. 7. 16:10
 1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom igen
2017. febr. 7. 16:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt még elfelejtettem: az iskolai kiközösítés miatt lelki problémáim is adódtak, amik gyakran fizikai formát öltenek. Az iskolában egy gombócban van a gyomrom, folyamatosan stresszelek, alig eszek (vagy semennyit sem), és erősen romlik a teljesítményem. Azért is szeretnek magántanuló lenni, mert ez egy nagyon jó iskola, nem akarok elmenni innen, de nem tudom, ki tudom-e bírni az évet, és ha igen, nem megy-e tönkre közben a gyomrom. A válaszokat előre is köszönöm!
2017. febr. 7. 16:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm #1!

További válaszokat is megköszönném :)

2017. febr. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!