Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismeritek ezt a Short Filmet?

Angyalcicc kérdése:

Ismeritek ezt a Short Filmet?

Figyelt kérdés
Egy éve nézhettem, és tömören annyiról szól, hogy van egy férfi, aki egy DJ keverőpultot cipel magával egy bőröndben. Egy térhez érkezik, ahol meglátja a cselekmények sorozatát: egy labdát nem kapnak el, az emberek elmennek mellette, egy idő néni toli a férjét tolókocsiban, a tolókocsi felborul a labda miatt, jön egy autó felé. A férfi előveszi a keverőpultot, és visszaforgati a segítségével az időt, majd a labdát eltéríti. A balesetet ezzel megakadályozta, ám most egy másik ember útját álli, így lelepleződik egy drog-csere, majd pisztolyt ránt az egyik ember (legalábbis valami ilyesmi). A férfi megint visszaforgat az időben, megint eltereli a labdát, és ez így megy tovább, míg megoldásra nem jut. Egy témával kapcsolatban jutott eszembe, de akármilyen címszavak alatt is próbáltam megtalálni, nem sikerült. Eredetileg youtube-on néztem, de feltételezhetően letörölték onnan, talán, fogalmam sincs. Viszont szeretném újra megnézni, és ha jól emlékszem egy magyar blog még híresztelte is, így találtam rá facebookon keresztül. Eseteg ha valaki ismeri tájékoztat, vagy megajándékoz egy linkkel? Mérhetetlenül örülnék neki.

2017. febr. 6. 23:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!