A kamionsofőr munka mennyire veszélyes?
Hát nem veszélytelen. Ott van mögötted az áru - én vittem már 100 milliós értékű rakományt is - egyedül alszol, sokszor csak a kertek alatt, mert az autópálya parkolókban kevés a hely már estére.
Alapszabály, hogy nem szabad ugrálni, ha viszik a rakományt maradj nyugton, ha nem hősködsz, jó eséllyel nem fognak bántani, maradj a seggeden a fülkében. Hívj rendőrt, nem vagy Rambo, majd kinyomozza a yard - ha akarja - az ügyet.
Ha lehet kivilágított parkolóban állj meg, ahol mások is vannak, be van kamerázva - persze könnyű mondani ezt, csak mint írtam, a parkolóhelyek száma, az kb. fele a kamionok számának egész Európában.
Senkinek ne állj meg, akármit mutogatnak, ne vegyél fel stoppost, mindig zárd az ajtókat.
Figyelni kell a migránsokra, az én kocsimon is voltak, még 2002 - ben, 8 személy, még a francia oldalon leszedték őket, az a baj, hogy míg régen csak felmásztak a kocsikra, ma már agresszívek is.
Merkel mama a közelmúltban engedett be Európába kb. 1 - 1.5 millió, közel - keleti, javarészt fiatal férfi, tök vadidegen bevándorlót minden papíros nélkül, úgyhogy nincsenek illúzióim, sok baj lesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!