Kifőzhetem a dohányt?
Figyelt kérdés
Költségtakarékossági okokból sodort cigit szívok, aktívszenes szűrővel, nem is alja dohányból, ám egy kicsit még a leggyengébb is erős.
Hogyha kifőzném teszem azt desztillált vízben a dohányt akkor abból keletkezhetne-e valami egészségkárosítóbb, mint ami a főzés előtt volt? Gondolok ilyenre, hogy a h2o-ból valahogy egy H odacsapódik a dohányban levő dolgokhoz, és valami komolyabbat alkot mint alapjában, vagy lesz egy gonosz valami (OH). Vagy úgy általánosságban bármi amit ilyesmiről hallott. Előre is köszi.
2010. máj. 7. 17:22
1/2 anonim válasza:
KEverj bele egy kis pickwick teát.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom tudom, és még spanglival is le lehet gyengíteni... XD
2010. jún. 24. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!