Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek? Én úgy érzem...

Szerintetek? Én úgy érzem hogy jól döntők. Nekem most erre van szükségem.

Figyelt kérdés
Rengeteget szendvedtem az iskola miatt, bántottak ki készítettek, majd ott hagytam..egy évig otthon voltam egyedül..a családomba is sok változás volt..válás stb.. egy év után újra kezdtem a sulit a lakhelyemtől nem messze..most vagyok 19éves és 10.es.. viszont kaptam egy állás ajánlatot Pesten eladóként..a barátommal költözök fel, az iskolát most ott hagyom..fel költözök dolgozok , majd ha összeszedtem annyi pénzt akkor melo mellett le teszem estin a sulit, nekem most erre a környezet változásra van szükségem..de a családom ellenzi..
2017. febr. 6. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
soha nem fogsz mar visszakerulni az iskolapadba, de tenyleg a te dontesed.
2017. febr. 6. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Te életed , te döntésed.

De azért gondold át.

2017. febr. 6. 10:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Miért ne kerülnék? :o rengeteg felnőtt van aki munka mellett estin tanul közbe!
2017. febr. 6. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak a különbség az, hogy nagy részük nem érettségire tanul. Anélkül nem kapsz olyan munkát, amivel eltarthatnád magad kisfiam.
2017. febr. 6. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:

" rengeteg felnőtt van aki munka mellett estin tanul közbe!"

De meg tobb aki igy tervezte, aztan rajott hogy ez nem megy neki.

2017. febr. 6. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!