Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki próbálta már ki? És tényleg...

Ki próbálta már ki? És tényleg annyi az árak?

Figyelt kérdés
[link] ezzel az oldallal kapcsolatban szeretnék gondoaltok kérni .... most télelg ijen olcso pl. lcd tv 26 ft ért vagy csak ez vicc....?
2010. máj. 7. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem erre alkudni kell, és az kapja , aki a legtöbbet ajánlja ..
2010. máj. 7. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nekem is gyanús. Hiszen semmi sincsen ingyért... De hogy lehet egy ldc tv 36 ft ért ELADVA??? gondolom itt valami nagyon nagy átjátszás van...
2010. máj. 7. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon licitálni kell bizonyos ideig.És aki a legtöbbet adja az kapja meg.
2010. máj. 7. 17:51
 4/9 A kérdező kommentje:
de hát látam hogy 1 ... személy licitált rá és az volt 36 ft és ki irátk hogy elvite akor az övé elt 36 ft ért?
2010. máj. 8. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
biztos van benne valami:S
2010. jún. 22. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű..... ahhoz hogy valaki lictelni tudjon kell venni-e valami "kódot" smsben vagy bankkártyán ami 1000 ft körül van... aki a kitartóbb az megveheti a licitált árért a cuccot.. de gondolj bele.. egy 100 ezres tv-re licitál kb 200 ember és fejenként egy ezresért kapnak kódot azért hogy licitálhassanak.... 100% haszon a boltnak még akkoris ha 30 forintért adja el:D Érted a trükköt?
2010. jún. 22. 14:32
 7/9 A kérdező kommentje:
ja aha jovan értelek kössze
2010. jún. 23. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem akarok szőrszáll hasogató lenni de Ha 200 ember licitál egy TV -re ls mindeggyik 200 ft ért licitál, az ugye 200000 ft a cégnek. Namost nem hinném, hogy egy LCD televízió 2000 ft. Sőt. Sok fórumon olyan kiakadt licitálókat találni akik álítják nincs is LCD -tv. Mert csak meghírdetik, de aztán autómatikusan egy olyn valakinek adják vissza akit a cég fizet, és Úgymond így jutnak sok haszonhoz. Persze néhány ,,nem olyan értékes cuccot" lehet hogy tényleg kiosztanak, de a negy cuccokat csak meghírdetik és a rá licitálók, hiába fizetik ki az 1 rugót, elméletben a nem is létező tv avgy más úgymond elkel egy cég által licitáló egyénhez.
2010. júl. 23. 14:05
 9/9 anonim válasza:

CSALÁS! Mindenki kerülje el őket messziről, szóltam a fogyasztóvédelemnek róluk és a paypal-on is fagyasztottam a kifizetésemet.

Akkor teljesen megérné a licitálás, amennyiben csak külső felhasználók lennének. A probléma ott kezdődik, hogy mivel nincs elég felhasználó, így csaláshoz folyamodtak.

Én vettem egy kezdő BID csomagot az ingyenesen kívül és egyértelmű hogy robotokat működtet a portál. Ez alatt azt értem, hogy amennyiben semmilyen felhasználó nem licitál ellened, akkor a saját robotjaikkal licitálnak túl téged.

Ott buktak le, hogy a beépített chat-en teljesen értelmetlen (előre megírt) hablatyokat küldenek be, néha ismételve ugyanazokat a frázisokat. Épeszű ember nem is használná a chat-et, ugyanis ott minden beírás szintén BID-be kerül. Ki lenne olyan bolond, hogy egy smiley-ért 10-20 forintokat fizetne?

Továbbá ez az oldal működik a wellbid.com, valamint a za10groszy.pl oldalakon is, természetesen angolul illetve lengyelül. Ugyanazok a felhasználók, az aukciók, a robotok, ráadásul ugyanazok a robotok más nyelven küldik a hülye chatjeiket, ugyanabban az időpontban, mint amikor a magyar oldalon is (csak nálunk magyarul jelenik meg).

2010. szept. 15. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!