Hol találok ehhez hasnló szövegeket?
"Szeretlek nagyon és csalodtam benned,csak kivánság volt a te szerelmed.Kérdeztem tőled,hogy szeretsz e engem,szivemet szivedért mindig csak ezt zengted.Kérdésemre választ nem adtál,később tudtam meg,hogy nagyon becsaptál.Tudod milyen érzés a szerelmi csalódás?Jobban fáj mint egy anyai megbántás.Nagyon fáj ez nekem,szivem is megreped.Csak ennyiből áll a te szerelmed.Ez szörnyű bánat,talán bele is halok.Nincs már remény arra,hogy életben maradok.
Ravatalomhoz közel ne merj jönni.Utolsó utamat nélküled kell megtenni.Megszólal a harang utolsó utamon.Gondolj rám de könnyed ne huljon.Temessetek engem a temető sarkába.Temető sarkának legkisebb zúgába.Ha mégis késöbb bántana a dolog.Gyere ki majd egyszer a zúgó temetőbe,zengő temetőnek legkisebb részébe.Ott leszek én egy kis sirhalom alatt.Alszom akkor már örök álmomat.Borulj a siromra,rám emlékezzél,Arra a lányra kit soha nem szerettél.Körülötted a fák csengenek-bonganak.Meghalt a szeretőd,élete megszakadt.Megcsaltad a szivem már bele is haltam.Nyugszom már földben örök némaságban.Majd akkor a föld felett valaki zokog.Siratja a lányt,aki már rég halott.Késő bánat,hisz ezt ő is tudja.De a szerelem gyötri és kinozza.Gyenge szellő suhan a temető felett.Sirjál fiú,zokojon a lelked.Nekem is fájt akkor,de te csak nevettél.Szellő suhan csend borul a tájra.A fiú zokogva borul a fejfára.Felszökken a vére,sirhalomra zuhan.Csendes lesz minden,a temető is néma.Megszólal a harang a városban.Viszik a fiút utolsó utjára.Búcsú levelében irta meg kivánságát:Szeretője mellé tegyék a koporsójat!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!