Miért ilyen ez az oldal?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy van pár kérdésem amik fent vannak már nem tudom mióta és rohadtul nem kapok rá választ...nem pont ez a lényege?2017. jan. 31. 20:06
1/5 anonim válasza:
Emeld ki a kerdest! De lehet, h olyasmi, amire az atlagemberek nem tudjak a valaszt.
2/5 anonim válasza:
3 lehetőség van. Vagy valóban senki nem tudja rá a válasz és nem akarnak hülyeséget írni, vagy idegesítő volt a kérdésed és valaki beszólt válaszként, amelyet aztán töröltek később moderáláskor, vagy pedig szintén hülyeség és fárasztó, ezért inkább válaszra sem méltatják. Nekem is van néhány ilyen kérdésem, de ez van. A legtöbb felhasználó nagyon fiatalokból áll, akik azt lesik, hogy mikor szólhatnak be egy-egy kérdésre. Ha a kérdésed túl komoly vagy összetett (amely abban nyilvánul meg, hogy magyarázásként sokat írsz), akkor a legtöbben el sem olvassák. Tapasztaltam már.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez nem volt hosszú és elég sürgős is lett volna..a macskámról volt szó és hogy egyből kell e állatorvoshoz futnom vele ha férges vagy elég gyógyszert venni..
2017. jan. 31. 20:21
4/5 A kérdező kommentje:
Mikor elhoztam állitólag kapott de alig van nálam másfél hónapja és bent van a lakásban lehet hogy ez rám is veszélyes
2017. jan. 31. 20:22
5/5 anonim válasza:
Ha valami baja van a macskádnak, vidd állatorvoshoz. Emiatt fölösleges kérdést kiírni. Majd az orvos megmondja, hogy mi a teendő. Valószínűleg jobban tudja, mint valami gyk-s válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!