Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol találom ezt a honlapot?...

Hol találom ezt a honlapot? (lent)

Figyelt kérdés
Keresztszemes képet akarok csinálni, amihez vannak színek megadva, és pár szám is. Múltkor találtam egy oldalt (pdf), ami egy nagy táblázat volt, és ott volt az összes színárnyalat, a számokkal együtt. Elfelejtettem elmenteni az oldalt, és most meg sehol sem találom, már mindenhogy kerestem. Aki tudja melyik az, vagy sikerül megtalálnia az légyszi linkelje be. Köszi.
2010. máj. 6. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
[link] ilyenre gondolsz? =S
2010. máj. 6. 22:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. A szín felsorolás az igen, de az árnyalatok száma nem olyanok. Azért kellene mert, megvan pl. a zöld árnyalatnak a száma, de nem tudom, hogy az most pontosan melyik, főleg, hogy kell 3-4 különböző zöld. :S
2010. máj. 6. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
[link] ez esetleg? :S
2010. máj. 6. 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, de már mind1. :) azért köszi, esetleg ha megtalálom az oldalt belinkelem, hogy mire is gondoltam.
2010. máj. 7. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!