Ezek a depresszió jelei?
First of all: szia army:D
Kettő: figyelj én is most dettó ugyanígy vagyok de erre csak azt tudom mondani hogy próbáld meg mindig az élet pozitív oldalát nézni. Igen, nehéz és ilyet mondani könnyű ám véghez vinni lehetetlennek bizonyul, de hidd el, minden lehetséges:) nagyon sokáig voltam még ennél rosszabbul is de ilyenkor kell az hogy tulajdonképpen elküld saját magad melegebb éghajlatra hogy észbe kapj! Meg mivel army vagy ezért ajánlom jogy olvasd el ezeknek a szövegét:D
Nevermind
Bulletproof pt 1/2
Cypher 1/2/3/4
Tomorrow
Born singer
No more dream
Crow tit (kicsit a society problemekkel kapcsolatos de a cél érdekében ugyanúgy megteszi:D)
Two! Three! Hoping for more good days
21st century girl
Meg minden olyan számuknak a szövegét ajánlom amit a rap line írt:) engem ezek térítettek észhez^^
Sok sikert hidd el képes vagy mindenre és bármilyen akadály is kerüljön az utadba te képes leszel legyűrni azt ❤
igen 2018-ban válaszolok xD na mind1
de a lényeg hogy az egyik BTS tag depressziós talán tudod hogy ki de ha nem akkor mondom hogy suga (biasom).
volt valaki aki írta hogy azok a BTS számok szövegei segítenek amit a rap line írt ez ugye azért van mert suga depressziós....ha el írtam valamit akkor bocsiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!