Valaki, segítene nekem, hogy milyen a Nyírbátori Rosenberger cég, hogy mit kell ott csinálni, meg mennyi a fizetés? Na meg, hogy milyen?
Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 18:00
1/5 anonim válasza:
Ha ennyire nem vagy kepes, hogy a google-on megnezd mivel foglalkozik a ceg, szalagmunkasnak is kevesse vagy alkalmas. Menj arkot asni, szemetet szedni, az tuti menni fog.
2/5 anonim válasza:
Tipikus magyar gyári munka. Nem kell félni, nagyon egyszerű műveletekkel ugyanazt csinálod 8 órán keresztül. Meglátod semmiség az egész. A nehézséget nem a munka jelenti, hanem a közép-, és felsővezetők elviselése; az elvárások teljesítése; a kötelező túlórák. Hálátlan robotmunka. Fizetésre ilyen helyeken minimálbérnél többre sajnos ne is számíts. Vannak bónuszok, túlórák, meg ilyesmi, de ebből nem lehet megélni, ja és szabadidőd sem lesz. Na hajrá.
3/5 anonim válasza:
van akinek csak ez jut nem kell lebecsülni. a környék falvaiból sokan annak is örülnének hogy a környező kisvárosban kapnak gyári munkát. aki bírja a monotonitást hajrá
4/5 anonim válasza:
Szia, én itt dolgozom lassan 1 éve, szerintem korrekt a hely, semmivel sem jobb vagy rosszabb mint máshol. A munka monoton, de nincsenek teljesíthetetlen elvárások, sem kötelező túlóra, a fizu minimálbér+ prémiumok, nettó 140 körül (adókedvezmény, túlóra, stb nélkül).
Nem egy nagy összeg valóban, de a környékbelieknek ez is hatalmas segítség, pláne hogy busszal hoznak-visznek ingyenesen.
5/5 v.zsuzsy válasza:
udv, aki irtál 1 éve hogy ott dolgozol segítenél nekem?? valami elérhetőség lenne, ?? én is szeretnek oda jelentkezni. most mennyi a fizetés netto?? Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!