Mi a véleményetek a törökökről/kurdokról? Milyen emberek? Tudom, hogy nem lehet általánosítani, csak érdekelne. Ha valakinek tapasztalata is van, az még jobb.
Én több törököt is ismerek. Mindről elmondható, hogy két lábuk, két karjuk, egy fejük van. Ez utóbbin hordanak két fület, két szemet, egy-egy orrot és szájat. A haja a legtöbbnek sötétbarna, ahogy a szeme is - kivéve, amelyiknek nem.
A legtöbbjük férfi vagy nő.
Vannak köztük fiatalok meg idősebbek is, és különös jellemzőjök, hogy a többségük muzulmán vallású.
Én kurdokat ismerek! Jól beszélnek angolul, nagyon kedvesek! Akiket ismerek azok orvosok, olajmérnökök illetve építészek, de találkoztam már gyrosossal is! Természetesen 2 fülük van, van 2 lábuk, 2 karjuk stb...
Átmeneti rasszot alkotnak: Van szőke kék szeműtől egészen a sötétbarna (már-már fekete) hajú és sötétbarna szemű egyedig mindenféle! Természetesen ez utóbbiból van több, előbbiből kevesebb.
A legtöbbjük szunnita muszlim, de vannak zsidók, keresztények és zoroasztrizmus(jezidi) vallásúak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!