Egy vegyészmérnök milyen pozíciókat tölthet be? Milyen munkaidőben dolgoznak általában? Családos nőknek való ez a munka?
Figyelt kérdés
Egyetemi továbbtanulás előtt állok és nagyon kétségbe vagyok esve, ugyanis nem tudom mi is érdekel igazán. Választásomat a jövőbe tekintve szeretném meghozni, így például az is szempont, hogy ilyen végzettséggel való munka mellett a családalapítás se húzódjon el, ha már arra is gondolok mert gondolhatok.2017. jan. 29. 12:21
1/6 anonim válasza:
Általában felszippantja őket a gyógyszeripar, családdal teljesen összeegyeztethető, kiszámítható munkaköröket lehet vele többnyire betölteni. Ezenkívül más tipusú vegyi, olajipari esetleg élelmiszeripari munkakörökben is eltudnak helyezkedni. Laborban is dolgoznak, irodában is. Gyártásban és kutatásban is...rengeteg területen.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, ez megnyugtató számomra. Esetleg szakmabeli vagy?
2017. jan. 30. 12:38
3/6 anonim válasza:
Én magam nem vegyészmérnök vagyok, de ismerek szakmámból is és baráti körből is vegyészmérnököket.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :)
2017. jan. 30. 17:11
5/6 anonim válasza:
Ahol én dolgozom (most éppen laboránsként), a műszakiak 8 órás műszakban vannak 6-14 vagy 14-22 között. Nem tűnik megoldhatatlannak a család, bár a koruk miatt csak kevesen házasok, illetve gyerekük sincs.
6/6 anonim válasza:
Akár még vállalkozásod is lehet (mert miért is ne? :D ) Én ismerek olyat, aki a saját házában gyártja a sajtot és eladja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!