Segítene vki? (Ötleteket adni :D)
A sulink minden évben megrendezi a "mesenapot". Nekünk már elegünk van az unalmas előadásokból, és arra gondoltunk, hogy mivel jövőre utolsó évünk lesz, vmi ütőset kéne kitalálni amire évek múlva is emlékeznek, hogy bezzeg anno a 8.osok...
Arra gondoltunk hogy vmi, életszerű t9rténetet kéne előadni, ami azért nem vágja ki a biztosítékot a felnőtteknél :D De azért nem kell földhöz ragadtnak lennie az egésznek.
És abban szeretném kérni a segítségetek hogy nem e tudnátok erre vmi ötletet írni nekem, amit majd az osztály elé terjeszthetek :D
egyszer volt holnemvolt..... volt egyszer egy királylány... egy boszi elátkozta és minden megolvadt a kezében.... a boszi aztmondta hogy elmúlik az átok ha megfog vmi olyat ami nem olvad meg a kezében....kihirdették nyeremény: fél királyság + a hercegnő kezestb... köttek a hercegek egy csomó már hazament...semmi esély... akkor jön egy hapsi és megkéri a hercegnőt hogy nyúljon bele a zsabébe... és az a vmi nem olvadt meg!!! és mi volt az?? hát m&ms cukorka.... mert az csak a szádban olvad nem a kezedben :D
13/l
előzö. Lol.
Neked: Olyan történetet,ami megtörtént,vagy találjatok ki 1-1 tanárt jellemezzetek,hogy ki kelljen találni,h éppen melyik tanárt jellemzitek.:)
Hé te leány, én szétnevettem magam. : D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!