Indok veszélyeztetett terhességre?
Háziorvosom ki írt csütörtöktől táppénzre, de azt mondta, hogy beszeljem meg a nőgyógyászommal, hogy alapos indokot irjon a papiromra amit jövő hétfőn kell vinnem neki. Azt mondta, hogy habár a jelen munka körülményeim nem a legjobbak kismama számára de nem elég a veszélyeztetettségre... Ruházati boltban dolgozom heti 6-7 napot, napi 8órában és 10 fokban mert spórolnak a fűtéssel!! 25hetes vagyok, egyre többet keményedik a pocak és a felfázástól félek merr gyerekkoromba sokat voltam felfázva.
Szerintetek tud valami "hasznosat" irni a nődokim a papiromra? Mindenhol vannak kiskapuk gondolom itt is. Van valaki akinek volt hasonló problémája? Kinek mit irtak a veszélyeztett terhes papírjára?
A "10 fok" az mennyi valójában?
Mert ha nincs meg 17, akkor nem lehetnél ott. Nem csak terhesen, hanem sehogy sem.
A 10fok valójában 10fok így tél középen. Ha kint "jobb az idő" nyilván bent is emelkedik pár fokot de 17fok nincs a boltba! Nagy boltról van szó, 2-3polc mögött van radiátor de az kevés ahhoz, hogy az ember ne fázzon. Fotocellás ajtó van, ha a járókelők elmennek kint az ajtó előtt kinyílik es áramlik be a hideg. Eladóként kénytelenek vagyunk mi is kabatban, sapkában es melegebb cipőben/csizmában dolgozni. Vásárlók folyamatosan panaszkodnak a hideg miatt, hogy ilyen hidegbe nem próbálnak ruhát.
NEM a munkát akarom megúszni, nem munkakerulő vagyok csak a körülmények olyanok, hogy egy "normál" ember is azt mondja, hogy nem normálisak a dolgok a boltba nemhogy kismamaként igy dolgozni. Az egészségemet és így a baba egészséget féltem!
Nézz utána a munkaügyi törvényeknek.
Persze nem az "egyéb" kérdésekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!