Miért van az, hogy valaki feltesz egy kérdést, jönnek a válaszok, ő kommentezik hozzá, mint kérdező, aztán meg mint válaszadó?
nem,véletlen nem vette észre,láttam már ilyet
lol a kérdező feltett egy kérdést és a kérdező más felhasználóval AKARTA szidni szal lehordta a kérdezőt de benézte mert a kérdezőként mondta, több ilyet is láttam már
én ilyet még nem láttam.
de hogyan lehet tudni, hogy a kérdező válaszol válaszolóként??
ezt nem nagyon értem.
és azt nem veszi észre, hogy a saját kérdésére válaszol?? és saját magát hordja le??:D
Ki lehet következtetni, hogy a kérdező az, mert folytatja a sztoriját, válaszol a kérdésekre. Gondolom van olyan, aki egy idő után rájön, hogy beégett, mert én találkoztam olyannal is, aki elkezdett a következő "kommentjében" magyarázkodni, hogy nem tudja mi történt, de nem tudott belépni és újra kellett regisztrálni, blabla :-))
Olyat még nem láttam, hogy kérdező kommentként írt választ magához és így égett be :-)) Az is vicces lehetett!!
Akkor végülis jól gondoltam, hogy nem valami hibája ez az oldalnak, hanem némelyik tag sunyizik így!
hát ha valaki ilyeneket csinál, az vagy unatkozik, vagy szivatni akarja a népet..:)
de jól gondolom, hogy sok a kamu kérdés ezen az oldalon? szerintem egy csomóan csak szórakozásból raknak fel hülye kérdéseket, nem?
hát ez valami agybeteg idióta..
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!