Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy valaki...

Miért van az, hogy valaki feltesz egy kérdést, jönnek a válaszok, ő kommentezik hozzá, mint kérdező, aztán meg mint válaszadó?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy kétszer regisztrált és nem vette észre, hogy a másik felhasználónevén ír a feltett kérdéséhez. Lehet más oka is?
2010. máj. 6. 09:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

nem,véletlen nem vette észre,láttam már ilyet

lol a kérdező feltett egy kérdést és a kérdező más felhasználóval AKARTA szidni szal lehordta a kérdezőt de benézte mert a kérdezőként mondta, több ilyet is láttam már

2010. máj. 6. 09:53
 2/17 anonim ***** válasza:
Ez mekkora hülyeség.Komolyan van olyan aki 2-szer is beregisztrált? Sok értelme van..Az biztos 2 személyiség, és magával beszélget.
2010. máj. 6. 10:08
 3/17 anonim ***** válasza:
izzítja a hangulatot a showhoz?:P:D
2010. máj. 6. 10:17
 4/17 anonim ***** válasza:

én ilyet még nem láttam.

de hogyan lehet tudni, hogy a kérdező válaszol válaszolóként??

ezt nem nagyon értem.

és azt nem veszi észre, hogy a saját kérdésére válaszol?? és saját magát hordja le??:D

2010. máj. 6. 10:19
 5/17 anonim ***** válasza:
épp ez az, hogy nem válaszolóként válaszol. úgy akar, de elfelejt felhasználót váltani, így a válaszoló nevében írt komment, a kérdező nevében lesz írva, én is láttam már ilyet párszor, ez a kedvencem:D epic
2010. máj. 6. 10:26
 6/17 A kérdező kommentje:

Ki lehet következtetni, hogy a kérdező az, mert folytatja a sztoriját, válaszol a kérdésekre. Gondolom van olyan, aki egy idő után rájön, hogy beégett, mert én találkoztam olyannal is, aki elkezdett a következő "kommentjében" magyarázkodni, hogy nem tudja mi történt, de nem tudott belépni és újra kellett regisztrálni, blabla :-))

Olyat még nem láttam, hogy kérdező kommentként írt választ magához és így égett be :-)) Az is vicces lehetett!!

Akkor végülis jól gondoltam, hogy nem valami hibája ez az oldalnak, hanem némelyik tag sunyizik így!

2010. máj. 6. 10:27
 7/17 anonim ***** válasza:

hát ha valaki ilyeneket csinál, az vagy unatkozik, vagy szivatni akarja a népet..:)

de jól gondolom, hogy sok a kamu kérdés ezen az oldalon? szerintem egy csomóan csak szórakozásból raknak fel hülye kérdéseket, nem?

2010. máj. 6. 10:31
 8/17 anonim ***** válasza:
2010. máj. 6. 10:38
 9/17 anonim ***** válasza:

hát ez valami agybeteg idióta..

:D

2010. máj. 6. 10:40
 10/17 A kérdező kommentje:
:-DDDDDD Jó a link! Ilyenekre gondoltam!!
2010. máj. 6. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!