Stihl ms 271 és a Husqvarna 455 e rancher között vacilálok. Stihl vagy Husqvarna?
Ez elég kevés információ ahhoz hogy bárki bármi érdemleges választ tudjon adni a kérdésedre, ugyanis ez egy elléggé megoszló véleményekkel rendelkező téma!
Felhasználási terület az fontos, egy kategóriába tartozik a 2 fűrész(teljesítményileg, és árban is) mennyit lenne azon a területen. stb... műszaki megoldásokban megegyeznek.(A atihl 50,2 ccm ből hozta kis azt amit a husi 55,5 ccm ből) Kivétel ugye az autotune. illetve a stihlnél a belső kuplung, az a husinál külső, árban most olcsóbb a stihl. Alkatrészileg ha bármi baja van szerintem már majdhogynem egy árban vannak, utángyártott cuccok nem nagyon vannak a 455 höz sem, most újítottam fel egy régebbi típust, a stihl teljes magnézium blokkos a husinak meg egy műanyag házba van beleragasztva a blokk alja. de jó minőségű műanyag. :) én stihl párti vagyok így azt kell mondjam hogy stihl, na meg ahogy megemeltem a husit én kicsit nehéznek éreztem, pedig nekem egy 028 as stihlem van, és az sem könnyű. Egyszóval a döntés csak a tiéd, én kipróbálnám a stihl új generációs fűrészét!
Köszönöm szépen a választ !
Döntésre szánt gépet szeretnék venni.
Husiból már van egy 135-ös egy x-torq motorral. Azzal nagyon elégedett vagyok. De komolyabb kategóriánál nehezebb a döntés. És hát ugye az ár is magasabb. Ergo jobban át kell fontolni. Ezért szerettem volna tapasztalatokra épülő véleményeket kikérni.
Köszönöm szépen a korrekt válaszadást!
Utannanézek az fenti gépeknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!