Szerintetek van eséjem bekerülni ebbe a gimnáziumba? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Az Újbudai József Attila Gimnáziumot jelöltem meg elsőnek. Átlagom 4,7 körül van, 50-ből 46 pontot viszek. Viszont úgy érzem hogy az írásbeli nem lett a legjobb olyan 60-65 között lesz. Szerintetek van eséj arra hogy behívjanak szóbelire? Esetleg ha oda jártok hány ponttal kerültetek be? A válaszotokat előre is köszönöm:)2017. jan. 22. 09:01
1/6 anonim válasza:
Ne sértődj meg, de:
"Átlagom 4,7 körül van, 50-ből 46 pontot viszek."
Ha rajtam múlna, kevés. (eséj? eséjem? Ez elég durva...)
2/6 A kérdező kommentje:
Bocs, elírtam
esély*
Te még biztosan sose tévedtél semmiben
2017. jan. 22. 13:19
3/6 anonim válasza:
"Te még biztosan sose tévedtél semmiben"
Ez nem volt szép tőled, kérdező.
Ezen a hozzáálláson próbálj meg változtatni, mert problémáid lesznek az életben.
4/6 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de nem azért írtam ki a kérdést hogy helyesírási hibákat keressél benne. Ha nem tetszik, tovább mész a következő kérdésre. ENNYI. Nem kell belekötni mindenbe, nem hiszem hogy ez volt az a kérdés az oldalon amiben a legtöbb és "legdurvább" helyesírási hibák vannak elkövetve. Ha pedig annyira szúrja a szemedet a hiba, akkor a NORMÁLIS válaszod végére (ami a kérdéssel kapcsolatos) esetleg odaírhatod hogy "egyébként ezt meg azt nem úgy kell írni". Mint ahogy egy normális ember tenné. De az hogy keresgéled a kérdésekben lévő helyesírási hibákat, az nem épp egy normális dolog...De figyelj, ha neked ez az örömöd az életben, akkor rajtam ne múljon. 😉😘
2017. jan. 24. 15:19
5/6 anonim válasza:
Látod, kérdező, ez a baj.
Mindenki hibás, aki bármit mer mondani neked.
Amúgy egy jó gimnáziumban aztán tényleg teljesen mindegy, hogy tudsz-e normálisan magyarul, nem?
Ezt a néhány írásodat meg mernéd mutatni nekik? Nem hiszem.
6/6 A kérdező kommentje:
Megmerném:) Nem az alapján fognak felvenni egy jó gimibe hogy a gyakori kérdéseken hibásan írtam ki véletlenül egy kérdést;) Egyébként meg semmi gond nincs a negatív kritikával ha arra gondoltál, csak azt nem bírom elviselni hogy valaki olyan dologba köt bele aminek semmi köze nincs ahhoz amihez kéne. (Te esetedben kedves válaszoló: Azt kérdeztem hogy van-e eséLYem bejutni az iskolába, erre te pedig a helyesírásomat kezdted fikázni;) )
2017. jan. 24. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!